Layout



Saturday, 23 June 2012

Hari ku (21 Jun)

Haiiiiiii ;) Aku mau cerita pasal hari tu. Hari khamis tu. Hehehe. 21 Jun hari yang paling best tapi.......... bikin takut! Sebab hari tu. Semua pelajar SMK Takis WAJIB membawa ibubapa pg skolah untuk mengambil slip keputusan peperiksaan. HAHAHA. Balik2 ba aku masuk tandas time pagi2. Panas ni badan aku mcam orang demam. Jam 11 baru kmi p skolah ambil tu slip. Dua hari ok skolah kami cuti. Tapi hari khamis p skolah lah tapi kejap ja. Hahaha. Sampai d skolah. Jantung aku dup dap dup dap. Gilaa. Paling aku takut lah kalau ambl result ni. Heihhh. Sudah smpai dekat kelas. Duduk lah aku sma daddy aku. Ramai ni orang. C Najwa duduk dekat aku. Dia suruh tnya sma daddy aku dapat ka p KFC or nda lepas ambil result ni. Bilang daddy aku boleh tapi kalau result ok. Hahahaha. Makin lah aku takut. Time turn aku tu. Macam mau pengsan pun ada. Tapi teacher ckap aku ok ja. Teda bnyak masalah. Awhhhh. Baik teacher aku hari tu. Sayang lah aku sma dia ni. Hahahahahhaha. Sayang kali ahh. Lepastu daddy aku tgk slip aku. Kecewa ni ba. Teruk ok! Aku dapat numb 9. Ok lah top 10 tapi mesti DIPERBAIKI! Aku nda lah puas hati sma tu result ba even aku dpat numb top 10 kan kan. Heheheh. Lepas tu daddy suruh juga aku p KFC sma BFF aku c Najwa, Iqha dan Biebie. Lepas aku habis makan d KFC aku suruh lah daddy aku ambil. Hihi. Aku hntar c Najwa lu p rumah dia. Time otw p rumah c Najwa daddy aku start sudah marah2 tapi sikit je. Hahah. Smpai sudah d rumah aku. Aku turun lah tukar baju then ikut p kk hntar kakak aku p hotel. Dia ada seminar d sna. Hehe. Lepas kami hntar kakak aku. Kami p CP je. Mau beli kasut adik aku, c Adam. Mau juga dia begaya macam daddy aku. Hahahhaa. Smpai d CP kami terus lah pg kedai NIKE tu. Adik aku pilih lah kasut mna dia mau. Dia pilih lah kasut wrna biru. New arrival ok. Hahaha. Pandai juga adik aku ni memilih. Yeayyy. Kasut dia RM239.00 je. Aku nda mau beli kasut. Aku mau beli baju. So daddy aku bwa p kedai LEVIS tapi tiada yang menarik sna tu. Aku bwa lah daddy aku p kedai B.U.M so aku ambil2 ja lah seluar dan baju. Hahahahahahha. Kalau shopping sma daddy aku sengaja aku nda tgk hrga. Tapi belian aku semua tu nda juga smpai 1k ba. Hahaha. Kalau d suria bankrap kali daddy aku. Sbb bnyak kedai yg aku minat d sna. HAHA. Lepas habis shopping kami punya. Kami mau kasi suprise mama aku. Kami p kedai BONIA lah. Mau beli handbag untuk mama aku. Aku pilih lah yg limited edition dan yg new arrival tu. Ngam2 lagi tu wrna hitam. So, aku pilih lah tu. Nasib hrga dia 2k. Daddy aku kasi beli lah tu. Lepastu orang tu bilang kalau ambil purse lagi dpat discount. So, aku pilih lah purse satu untuk aku. Hahaha. Discount dia bukan juga bnyak ba -.- Duii. Haha. Aku pilih purse yg hrga dia RM399.00 ja. Nda mau lah aku plih yg smpai 1k tu. Hahahahaha. K lahhh. Bersambung...... Penat sudah akuuuu :/

No comments:

Post a Comment