Layout



Wednesday, 27 June 2012

Hari ku (27 Jun)

Hmm :'(  Hai hai. Aku sedih ba ni. Eeee. Lepas aku online kelmarin petang kan. Aku p dapur then aku cari kucing aku. Sekali aku nmpak dia baring2 dekat bawah meja. Sekali aku tengok dia sudah mati :'( Ya Allah! Aku nda sanggup ba tengok kucing kesygn aku pergi untuk selamanya. Aku sayang dia ba. Aku masuk ba p bilik terus nangis. Aku nda sanggup tengok dia begitu. Tiada yang mau kacau aku lagi time d dapur. Hmm :'( Aku rindu dia. Maybe selama ni aku jahat sama dia tapi bukan aku seksa dia pun. Aku takut mau pegang dia sbb takut dia cakar aku. Eeee. Apa salah aku smpai haiwan kesygan aku mati ni?! Ok lah. Aku redha ja skrang ni. Kalau aku berharap pun bukan dia balik lagi kan kan. Tapi seriously ni lah kucing aku paling sayang yg pernah aku pelihara. Sampai bengkak ba mata aku menangis pasal dia dan sampai skrng juga aku nda berani masuk dapur. Aku nda mau ingat pasal dia lagi ba. Tapi....... Eeee. Semua benda bikin aku ingat pasal dia. Di skolah ok lagi, ada yang buat lucu dan bikin aku ketawa tapi kalau d rumah? Nahhh. Teda ok! K lah. Itu ja lah. Bai bai bai :')

1 comment: